Bog & idéAnne Katrine Ørnstrup

Bøger skrevet af Anne Katrine Ørnstrup

Læs mere om Anne Katrine Ørnstrup
3 produkter
3 produkter
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)Anja Semke
799,95 DKK
Indbundet
(1)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)Elin Kristensen
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Anja Semke
1539,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)

Mere om Anne Katrine Ørnstrup

Hvis du leder efter en bog fra Anne Katrine Ørnstrup, har du et bredt sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Ørnstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Social- og sundhedshjælper - Bind 1" udgivet af Munksgaard - "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sosu - Trin 1 " i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Grundforløb 2. Sosu" udgivet af Gyldendal - "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Grundforløb 2. Sosu" udgivet af Munksgaard

Anne Katrine Ørnstrups bøger

Anne Katrine Ørnstrup har syv bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Anne Katrine Ørnstrup kommer i flere formater. Ørnstrup har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Social- og sundhedshjælper - Bind 1" af Anne Katrine Ørnstrup

Hos Bog & idé er "Social- og sundhedshjælper - Bind 1" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Anne Katrine Ørnstrup "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II"

Hos Bog & idé er "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Sosuserien¤SSA". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Katrine Ørnstrup