Bog & idéAnne-Kirstine Mølholt

Bøger skrevet af Anne-Kirstine Mølholt

Læs mere om Anne-Kirstine Mølholt
5 produkter
5 produkter
Kvalitative metoder
Kvalitative metoderPeter Dahler-Larsen
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Kvalitative metoder
Inklusion og eksklusion - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusion og eksklusion - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
431,96 DKK
Indbundet
(0)
Inklusion og eksklusion - en grundbog
Forskning med børn og unge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forskning med børn og ungeMia Glendøs
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Forskning med børn og unge
Forskningsmetode i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forskningsmetode i socialt arbejdeSøren Peter Olesen
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Forskningsmetode i socialt arbejde
Det danske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det danske samfundHans Thor Andersen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Det danske samfund

Mere om Anne-Kirstine Mølholt

Der findes mange bøger skrevet af Anne-Kirstine Mølholt tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Mølholts nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forskning med børn og unge" udgivet af Gyldendal - "Forebyggende foranstaltninger 10-13 år" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Efterværn for tidligere anbragte unge" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Efterværn for voldsudsatte kvinder" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Forebyggende foranstaltninger 14-17 år" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Kvalitative metoder" udgivet af Gyldendal - "Inklusion og eksklusion - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Forskningsmetode i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Det danske samfund" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Anne-Kirstine Mølholt

Der er ni tilgængelige bogudgivelser af Anne-Kirstine Mølholt hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Anne-Kirstine Mølholt bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Mølholt lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne-Kirstine Mølholts "Forskning med børn og unge"

Hos Bog & idé er "Forskning med børn og unge" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Anne-Kirstine Mølholt "Forebyggende foranstaltninger 10-13 år"

Dette er en også en fantastisk bog fra Mølholt, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Kirstine Mølholt