Bog & idéAnne Kudsk Fallesen

Bøger skrevet af Anne Kudsk Fallesen

Læs mere om Anne Kudsk Fallesen
0 produkter

Mere om Anne Kudsk Fallesen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Anne Kudsk Fallesen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Fallesens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Klinik" udgivet af Munksgaard

Bøger af Anne Kudsk Fallesen

Der er to tilgængelige udgivelser af Anne Kudsk Fallesen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Fallesens bøger kommer bare som indbundet. Fallesens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Kudsk Fallesens "Klinik"

Hos Bog & idé er "Klinik" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i serien "Grundbog i sygepleje". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Klinik" af Anne Kudsk Fallesen

Det er muligt at købe Anne Kudsk Fallesens "Klinik" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Kudsk Fallesen