Bog & idéAnne Leick Jepsen

Bøger skrevet af Anne Leick Jepsen

Læs mere om Anne Leick Jepsen
2 produkter
2 produkter
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Tæt på pædagogik i dagtilbudChristian Aabro
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Tæt på pædagogik
Tæt på pædagogikChristina Haandbæk Schmidt
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik

Mere om Anne Leick Jepsen

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Anne Leick Jepsen. Bogen har titlen "Tæt på pædagogik". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne Leick Jepsens "Tæt på pædagogik"

Det er muligt at købe Anne Leick Jepsens "Tæt på pædagogik" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anne Leick Jepsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Leick Jepsen