Bog & idéAnne Lene Dalkjær Riis

Bøger skrevet af Anne Lene Dalkjær Riis

Læs mere om Anne Lene Dalkjær Riis
1 produkter
1 produkter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Anne Lene Dalkjær Riis

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger fra Anne Lene Dalkjær Riis. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Riis' seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Bøger af Anne Lene Dalkjær Riis

Anne Lene Dalkjær Riis har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Riis' bøger kommer i udvalgte formater. Riis' bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne Lene Dalkjær Riis' "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)"

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" kan købes som vg-typo3. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Anne Lene Dalkjær Riis. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Sygdomslære for ikke-klinikere" af Anne Lene Dalkjær Riis

Det er muligt at købe Anne Lene Dalkjær Riis' "Sygdomslære for ikke-klinikere" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Lene Dalkjær Riis