Bog & idéAnne Leonora Blaakilde

Bøger skrevet af Anne Leonora Blaakilde

Læs mere om Anne Leonora Blaakilde
3 produkter
3 produkter
Kultursociologi og kulturanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kultursociologi og kulturanalyseOrvar Löfgren
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Kultursociologi og kulturanalyse
Livet skal leves
Livet skal levesAnne Leonora Blaakilde
49,95 DKK
e-bog
(0)
Livet skal leves
Den store fortælling om alderdommen
Den store fortælling om alderdommenAnne Leonora Blaakilde
79,95 DKK
EBOG
(0)
Den store fortælling om alderdommen

Mere om Anne Leonora Blaakilde

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Anne Leonora Blaakilde. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Blaakilde.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Reminiscens og livshistorie" udgivet af Munksgaard - "Den store fortælling om alderdommen " udgivet af Bogklubben for Sygeplejersker - "Livet skal leves" udgivet af Gyldendal - "Livet skal leves" udgivet af Gyldendal - "Kultursociologi og kulturanalyse" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Gerontologi" udgivet af Gyldendal - "Gerontologi" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Anne Leonora Blaakilde

Du kan købe syv bøger af Anne Leonora Blaakilde her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Anne Leonora Blaakilde bøger i flere forskellige formater. Blaakilde har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Leonora Blaakildes "Reminiscens og livshistorie"

"Reminiscens og livshistorie" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Den store fortælling om alderdommen " af Anne Leonora Blaakilde

Endnu en af Anne Leonora Blaakilde skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bogklubben for Sygeplejersker.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Leonora Blaakilde