Bog & idéAnne Linder

Bøger skrevet af Anne Linder

Læs mere om Anne Linder
0 produkter

Mere om Anne Linder

Anne Linder har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Linder.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udvikling af et demokratisk sindelag" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Yoga - Nærmere noget" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Anne Linders bøger

Du kan købe to bøger af Anne Linder her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun bestille Linders bøger som ebog. Linders bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Linders "Udvikling af et demokratisk sindelag"

Hos Bog & idé er "Udvikling af et demokratisk sindelag" tilgængelig som ebog. "Udvikling af et demokratisk sindelag" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Linders serie "Artikel fra Kognition & Pædagogik". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Yoga - Nærmere noget" af Anne Linder

"Yoga - Nærmere noget" kan købes online som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Yoga - Nærmere noget" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Linders serie "Artikel fra Kognition & Pædagogik". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Linder