Bog & idéAnne-Lise Arnesen

Bøger skrevet af Anne-Lise Arnesen

Læs mere om Anne-Lise Arnesen
1 produkter
1 produkter
Pedagogisk nærvær : skolen som inkluderingsarena og risikosone
Pedagogisk nærvær : skolen som inkluderingsarena og risikosoneAnne-Lise Arnesen
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Pedagogisk nærvær : skolen som inkluderingsarena og risikosone

Mere om Anne-Lise Arnesen

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Anne-Lise Arnesen. Det er "Pedagogisk nærvær : skolen som inkluderingsarena og risikosone". Det er Universitetsforlaget, der har udgivet den på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pedagogisk nærvær : skolen som inkluderingsarena og risikosone" af Anne-Lise Arnesen

"Pedagogisk nærvær : skolen som inkluderingsarena og risikosone" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Anne-Lise Arnesen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Lise Arnesen