Bog & idéAnne-Lise Kamper

Bøger skrevet af Anne-Lise Kamper

Læs mere om Anne-Lise Kamper
2 produkter
2 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2294,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Håndbog i Laboratorieanalyser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog i LaboratorieanalyserAnne-Lise Kamper
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog i Laboratorieanalyser

Mere om Anne-Lise Kamper

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Anne-Lise Kamper. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kampers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Laboratorieanalyser" udgivet af Munksgaard - "Håndbog i Laboratorieanalyser" udgivet af Gyldendal - "Laboratorieundersøgelser" udgivet af FADL

Anne-Lise Kampers bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Anne-Lise Kamper hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Anne-Lise Kamper kan købes i samtlige formater. Kampers bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Anne-Lise Kamper

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Anne-Lise Kamper "Laboratorieanalyser"

Hos Bog & idé er "Laboratorieanalyser" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Lise Kamper