Bog & idéAnne-Lise Tamber (red.)

Bøger skrevet af Anne-Lise Tamber (red.)

Læs mere om Anne-Lise Tamber (red.)
0 produkter

Mere om Anne-Lise Tamber (red.)

Du kan kun finde en enkelt bog af Anne-Lise Tamber (red.) her hos Bog & idé. Bogen hedder "Fra svimmelhet til balanse : vestibulære sykdommer : teori, undersøkelse og rehabilitering". Det er Fagbokforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fra svimmelhet til balanse : vestibulære sykdommer : teori, undersøkelse og rehabilitering" af Anne-Lise Tamber (red.)

"Fra svimmelhet til balanse : vestibulære sykdommer : teori, undersøkelse og rehabilitering" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.

Endnu en af Anne-Lise Tamber (red.) fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Lise Tamber (red.)