Bog & idéAnne Lund

Bøger skrevet af Anne Lund

Læs mere om Anne Lund
1 produkter
1 produkter
Nordisk aktivitetsvidenskab
Nordisk aktivitetsvidenskabAnette Enemark Larsen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Nordisk aktivitetsvidenskab

Mere om Anne Lund

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Anne Lund. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Lund.
Bøgerne fra Anne Lund kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "7 kærlighedshistorier" udgivet af SAGA Egmont - "Introduktion til praktisk statistik" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Vold og vanvid" udgivet af Hanne Lund - "Blå erantis " udgivet af Hanne Lund - "Vintereventyr" udgivet af DreamLitt - "Vintereventyr" udgivet af DreamLitt - "Stress?" udgivet af Høst & Søn - "Teamudvikling" udgivet af Gyldendal Business - "Introduktion til praktisk statistik" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Survey" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Nordisk aktivitetsvidenskab" i serien "Ergo/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Sig det med ord" udgivet af EC Edition - "Livet er lige nu" udgivet af EC Edition - "Akutbogen" udgivet af Gyldendal - "Introduktion til praktisk statistik" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Billedligt talt" udgivet af Greens Forlag - "Thumbs up" udgivet af Meloni - "Frihed er det bedste guld" udgivet af Hanne Lund - "Neriusaamut pisaritittoq" udgivet af Atuakkiorfik Ilinniusiorfik - "Sammen om inklusion Tre perspektiver på samarbejde om inklusion (inkl. hjemmeside)" udgivet af Dafolo - "Sig det med ord" udgivet af Hanne Lund - "Livet er lige nu" udgivet af Hanne Lund - "Kunder i politikken" udgivet af Hovedland

Bøger skrevet af Anne Lund

Der er 23 tilgængelige udgivelser af Anne Lund hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Anne Lund kommer i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Lund skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne Lunds "7 kærlighedshistorier"

Hos Bog & idé er "7 kærlighedshistorier" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "7 kærlighedshistorier" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.

"Introduktion til praktisk statistik" af Anne Lund

"Introduktion til praktisk statistik" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Lund