Bog & idéAnne Mai Pedersen

Bøger skrevet af Anne Mai Pedersen

Læs mere om Anne Mai Pedersen
1 produkter
1 produkter
Professionelle samtaler og empatiske relationer
Professionelle samtaler og empatiske relationerHelle Nørrelykke
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Professionelle samtaler og empatiske relationer

Mere om Anne Mai Pedersen

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Anne Mai Pedersen. Det er "Professionelle samtaler og empatiske relationer". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Mai Pedersens "Professionelle samtaler og empatiske relationer"

Hos Bog & idé er "Professionelle samtaler og empatiske relationer" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Pedersen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Mai Pedersen