Bog & idéAnne Marie Bak Jylling

Bøger skrevet af Anne Marie Bak Jylling

Læs mere om Anne Marie Bak Jylling
1 produkter
1 produkter
Diagnostiske fag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Diagnostiske fagJens Michael Hertz
416,46 DKK
Indbundet
(0)
Diagnostiske fag

Mere om Anne Marie Bak Jylling

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Anne Marie Bak Jylling. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jylling.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Diagnostiske fag" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Anne Marie Bak Jylling

Der er tre tilgængelige udgivelser af Anne Marie Bak Jylling hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Anne Marie Bak Jylling kan købes i et udvalg af formater. Jyllings bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne Marie Bak Jyllings "Basisbog i diagnostiske fag"

"Basisbog i diagnostiske fag" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Basisbog i diagnostiske fag" af Anne Marie Bak Jylling

Hos Bog & idé er "Basisbog i diagnostiske fag" tilgængelig som i-bog. Dette er en også en skøn bog fra Jylling, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Marie Bak Jylling