Bog & idéAnne-Marie Elbe

Bøger skrevet af Anne-Marie Elbe

Læs mere om Anne-Marie Elbe
0 produkter

Mere om Anne-Marie Elbe

Hvis du søger en bog af Anne-Marie Elbe, kan du vælge i mellem et stort sortiment online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Elbe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metoder i idræts- og fysioterapiforskning" udgivet af Gyldendal - "Metoder i idrætsforskning" udgivet af Munksgaard

Anne-Marie Elbes bøger

Der er to tilgængelige bøger af Anne-Marie Elbe hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Elbes bøger fås i flere formater. Bøgerne af Elbe er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Metoder i idræts- og fysioterapiforskning" af Anne-Marie Elbe

Hos Bog & idé er "Metoder i idræts- og fysioterapiforskning" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Anne-Marie Elbe "Metoder i idrætsforskning"

"Metoder i idrætsforskning" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Marie Elbe