Bog & idéAnne-Marie Nybo Andersen

Bøger skrevet af Anne-Marie Nybo Andersen

Læs mere om Anne-Marie Nybo Andersen
2 produkter
2 produkter
Obstetrik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Obstetrik - en grundbogLone Laursen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Obstetrik - en grundbog
Fertilitet og sundhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fertilitet og sundhedDorte Vesterholm Jensen
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Fertilitet og sundhed

Mere om Anne-Marie Nybo Andersen

Hvis du leder efter en bog af Anne-Marie Nybo Andersen, tilbyder vi et stort udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Andersens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk sociologi" udgivet af Munksgaard - "Fertilitet og sundhed" udgivet af Gyldendal - "Obstetrik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk sociologi" udgivet af Gyldendal

Mere om Anne-Marie Nybo Andersens bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Anne-Marie Nybo Andersen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Anne-Marie Nybo Andersen kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne-Marie Nybo Andersens "Medicinsk sociologi"

Hos Bog & idé er "Medicinsk sociologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Anne-Marie Nybo Andersen "Fertilitet og sundhed"

"Fertilitet og sundhed" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Marie Nybo Andersen