Bog & idéAnne Marie Pahuus

Bøger skrevet af Anne Marie Pahuus

Læs mere om Anne Marie Pahuus
1 produkter
1 produkter
Love
LoveAnne Marie Pahuus
29,95 DKK
EBOG
(0)
Love

Mere om Anne Marie Pahuus

Anne Marie Pahuus har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Love". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret den på engelsk. "Love" er desuden en del af serien "Reflections".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Love" af Anne Marie Pahuus

Hos Bog & idé er "Love" tilgængelig som ebog. "Love" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Pahuus' serie "Reflections". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Pahuus, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Marie Pahuus