Bog & idéAnne-Mette Dalgaard

Bøger skrevet af Anne-Mette Dalgaard

Læs mere om Anne-Mette Dalgaard
1 produkter
1 produkter
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)Anja Semke
739,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)

Mere om Anne-Mette Dalgaard

Der findes flere bøger skrevet af Anne-Mette Dalgaard tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Dalgaards udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggelse og rehabilitering" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Forebyggelse og rehabilitering " i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard

Anne-Mette Dalgaards bøger

Anne-Mette Dalgaard har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Dalgaard fås blot som indbundet. Dalgaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forebyggelse og rehabilitering" af Anne-Mette Dalgaard

"Forebyggelse og rehabilitering" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af Dalgaards serie "Sosuserien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)" af Anne-Mette Dalgaard

Det er muligt at købe Anne-Mette Dalgaards "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Sosuserien¤SSA". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Mette Dalgaard