Bog & idéAnne-Mette Kjær

Bøger skrevet af Anne-Mette Kjær

Læs mere om Anne-Mette Kjær
1 produkter
1 produkter
Motorik og bevægelse i børns liv
Motorik og bevægelse i børns livEdith Grunnet
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Motorik og bevægelse i børns liv

Mere om Anne-Mette Kjær

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Anne-Mette Kjær. På listen nedenfor har du de nyeste af Kjærs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Motorik og bevægelse i børns liv" udgivet af Gyldendal - "Ergoterapi og børn" udgivet af Gyldendal

Bøger af Anne-Mette Kjær

Der er fire tilgængelige bøger af Anne-Mette Kjær hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Anne-Mette Kjær fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Kjær er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" af Anne-Mette Kjær

Det er muligt at købe Anne-Mette Kjærs "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Anne-Mette Kjær "Perspektiver på politik"

Det er muligt at købe Anne-Mette Kjærs "Perspektiver på politik" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Mette Kjær