Bog & idéAnne Mette Kjeldsen

Bøger skrevet af Anne Mette Kjeldsen

Læs mere om Anne Mette Kjeldsen
5 produkter
5 produkter
Guide til NVivo 11 til Mac
BOEGERTILSTAERKPRIS
Guide til NVivo 11 til MacAnne Skorkjær Binderkrantz
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Guide til NVivo 11 til Mac
Guide til NVivo 11 til Windows
BOEGERTILSTAERKPRIS
Guide til NVivo 11 til WindowsAnne Skorkjær Binderkrantz
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Guide til NVivo 11 til Windows
Træning af ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Træning af ledelseMads Leth Felsager Jakobsen
203,96 DKK
Hæftet
(0)
Træning af ledelse
Offentlig forvaltning
Offentlig forvaltningSøren Serritzlew
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig forvaltning
Distribueret ledelse i den offentlige sektor
Distribueret ledelse i den offentlige sektorAnne Mette Kjeldsen
269,95 DKK
EBOG
(0)
Distribueret ledelse i den offentlige sektor

Mere om Anne Mette Kjeldsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Anne Mette Kjeldsen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Kjeldsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Distribueret ledelse i den offentlige sektor" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Distribueret ledelse i den offentlige sektor" udgivet af Djøf Forlag - "Offentlig forvaltning " i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Guide til NVivo 11 til Windows" udgivet af Gyldendal - "Guide til NVivo 11 til Mac" udgivet af Gyldendal

Mere om Anne Mette Kjeldsens bøger

Du kan købe fem bøger af Anne Mette Kjeldsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Anne Mette Kjeldsen bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Kjeldsen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Mette Kjeldsens "Distribueret ledelse i den offentlige sektor"

Det er muligt at købe Anne Mette Kjeldsens "Distribueret ledelse i den offentlige sektor" som ebog. Med "Distribueret ledelse i den offentlige sektor" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Anne Mette Kjeldsen "Distribueret ledelse i den offentlige sektor"

"Distribueret ledelse i den offentlige sektor" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Mette Kjeldsen