Bog & idéAnne-Mette Lange

Bøger skrevet af Anne-Mette Lange

Læs mere om Anne-Mette Lange
1 produkter
1 produkter
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familierHjalti Jonsson
599,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier

Mere om Anne-Mette Lange

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Anne-Mette Lange. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lange.
Bøgerne fra Anne-Mette Lange tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" udgivet af Gyldendal - "Private and social costs of ADHD" udgivet af Rockwool Foundation Research Unit - "Private and social costs of ADHD" udgivet af Rockwool Foundation Research Unit

Anne-Mette Langes bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Anne-Mette Lange hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Langes bøger fås i et udvalg af formater. Langes bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" af Anne-Mette Lange

Det er muligt at købe Anne-Mette Langes "Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Anne-Mette Lange "Private and social costs of ADHD"

Hos Bog & idé er "Private and social costs of ADHD" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Rockwool Foundation Research Unit, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Mette Lange