Bog & idéAnne Mette Lundtofte

Bøger skrevet af Anne Mette Lundtofte

Læs mere om Anne Mette Lundtofte
7 produkter
7 produkter
Nakanos genbrugsbutik
BOG2FOR130
Nakanos genbrugsbutikAnne Mette Lundtofte
79,95 DKK
Paperback
(10)
Nakanos genbrugsbutik
New York New York
BOEGERTILSTAERKPRIS
New York New YorkAnne Mette Lundtofte
212,46 DKK
Hæftet
(0)
New York New York
New York
New YorkNiels Lan Doky
199,95 DKK
Hæftet
(0)
New York
Dybt vand
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dybt vandAnne Mette Lundtofte
169,96 DKK
Hæftet
(10)
Dybt vand
Dybt vand
STREAM
Dybt vandAnne Mette Lundtofte
139,95 DKK
Lydbog
(10)
Dybt vand
Dybt vand
Dybt vandAnne Mette Lundtofte
139,95 DKK
EBOG
(10)
Dybt vand
Zentropia
ZentropiaAnne Mette Lundtofte
49,95 DKK
e-bog
(5)
Zentropia

Mere om Anne Mette Lundtofte

Anne Mette Lundtofte har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Lundtofte.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dybt vand (DROPPES)" udgivet af Politikens Forlag - "New York, New York" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Zentropia" udgivet af Gyldendal - "New York" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "New York" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Zentropia" udgivet af Gyldendal - "New York New York" udgivet af Gyldendal

Bøger af Anne Mette Lundtofte

Der er syv tilgængelige udgivelser af Anne Mette Lundtofte hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Lundtoftes bøger kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Lundtofte inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Mette Lundtoftes "Dybt vand (DROPPES)"

Hos Bog & idé er "Dybt vand (DROPPES)" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"New York, New York" af Anne Mette Lundtofte

Det er muligt at købe Anne Mette Lundtoftes "New York, New York" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendals Bogklubber, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Mette Lundtofte