Bog & idéAnne Petersen

Bøger skrevet af Anne Petersen

Læs mere om Anne Petersen
2 produkter
2 produkter
Den lille bog om metode
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lille bog om metodeTrine Krab Nyby
203,96 DKK
Hæftet
(0)
Den lille bog om metode
Pædagog i en mangfoldig verden
Pædagog i en mangfoldig verdenLis-Emma Trangbæk
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Pædagog i en mangfoldig verden

Mere om Anne Petersen

Hvis du leder efter en bog af Anne Petersen, finder du et bredt udvalg til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Petersens bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Anne Petersens bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "El Cuarto Misterioso" udgivet af Alinea - "El cuarto misterioso video/DVD" udgivet af Alinea - "Den tilsidesatte bog" udgivet af Klim - "Social- og sundhedsassistenter i den regionale psykiatri" udgivet af KORA - "Retspluralisme i praksis - grønlandske inspirationer" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Digital pædagogik" udgivet af HansReitzels - "Contemporary gender relations and changes in legal cultures" udgivet af Djøf Publishing - "Håndbog for sprogvejledere" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Pædagog i en mangfoldig verden" udgivet af Gyldendal - "Den lille bog om metode" udgivet af Gyldendal - "Volver - undervisningsbog til gymnasiet" udgivet af Alinea - "Digital pædagogik" i serien "Systime iBog" udgivet af Systime profession

Bøger af Anne Petersen

Der er 12 tilgængelige bøger af Anne Petersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Petersens bøger kommer i flere formater. Petersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Petersens "El Cuarto Misterioso"

"El Cuarto Misterioso" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa og er udgivet af Alinea.

Anne Petersen "El cuarto misterioso video/DVD"

Hos Bog & idé er "El cuarto misterioso video/DVD" tilgængelig som dvd. Endnu en af Anne Petersen fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på und.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Petersen