Bog & idéAnne Pia Jørgensen

Bøger skrevet af Anne Pia Jørgensen

Læs mere om Anne Pia Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Bidronningen
BidronningenAnne-Pia Jørgensen
199,95 DKK
EBOG
(3)
Bidronningen

Mere om Anne Pia Jørgensen

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger fra Anne Pia Jørgensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bidronningen" udgivet af Egolibris - "Bidronningen" udgivet af EgoLibris

Anne Pia Jørgensens bøger

Anne Pia Jørgensen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Anne Pia Jørgensen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Jørgensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Egolibris.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bidronningen" af Anne Pia Jørgensen

Det er muligt at købe Anne Pia Jørgensens "Bidronningen" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Bidronningen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Egolibris.

"Bidronningen" af Anne Pia Jørgensen

Hos Bog & idé er "Bidronningen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er EgoLibris, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Pia Jørgensen