Bog & idéAnne Ring Petersen

Bøger skrevet af Anne Ring Petersen

Læs mere om Anne Ring Petersen
6 produkter
6 produkter
Contemporary Painting in Context
Contemporary Painting in ContextKunstbøger
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Contemporary Painting in Context
Installationskunsten
BOEGERTILSTAERKPRIS
InstallationskunstenAnne Ring Petersen
373,46 DKK
Indbundet
(0)
Installationskunsten
Storbyens billeder
Storbyens billederAnne Ring Petersen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Storbyens billeder
Stig Brøgger – Now Here (eng.udg.)
Stig Brøgger – Now Here (eng.udg.)Anne Ring Petersen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Stig Brøgger – Now Here (eng.udg.)
Installation art
Installation artAnne Ring Petersen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Installation art
Gennemsyn
GennemsynAnne Ring Petersen
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Gennemsyn

Mere om Anne Ring Petersen

Hvis du mangler en bog fra Anne Ring Petersen, finder du et bredt udbud til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Ring Petersens bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Anne Ring Petersens bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Stig Brøgger – Now Here" udgivet af Strandberg Publishing - "Fakta og andre værker" udgivet af Mette Vangsgaard - "Installation art" udgivet af Museum Tusculanum¤University of Copenhagen - "Installationskunsten mellem billede og scene" udgivet af Museum Tusculanum - "Gennemsyn" udgivet af Politisk Revy - "Storbyens billeder" i serien "Teori & æstetik" udgivet af Museum Tusculanum

Anne Ring Petersens bøger

Du kan finde seks bøger af Anne Ring Petersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Anne Ring Petersen bøger i forskellige formater. Ring Petersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Stig Brøgger – Now Here" af Anne Ring Petersen

Det er muligt at købe Anne Ring Petersens "Stig Brøgger – Now Here" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Strandberg Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Anne Ring Petersen "Fakta og andre værker"

"Fakta og andre værker" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Mette Vangsgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Ring Petersen