Bog & idéAnne Sofie Møller Sparre

Bøger skrevet af Anne Sofie Møller Sparre

Læs mere om Anne Sofie Møller Sparre
2 produkter
2 produkter
Kort & godt om KRISER & TRAUMER
Kort & godt om KRISER & TRAUMERRikke Høgsted
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Kort & godt om KRISER & TRAUMER
Psykolog i PPR
Psykolog i PPRLine Graff
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykolog i PPR

Mere om Anne Sofie Møller Sparre

Anne Sofie Møller Sparre har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Møller Sparre s udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykolog i PPR" udgivet af Akademisk Forlag - "Grænsekrydsende samtaler i organisationer" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Supervision i kompleksitetens æra " i serien "Artikelt fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Kreativ mediation" udgivet af Klim

Bøger af Anne Sofie Møller Sparre

Du kan bestille fire bøger af Anne Sofie Møller Sparre her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Anne Sofie Møller Sparre bøger i samtlige formater. Møller Sparre har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Psykolog i PPR" af Anne Sofie Møller Sparre

"Psykolog i PPR" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

"Grænsekrydsende samtaler i organisationer" af Anne Sofie Møller Sparre

"Grænsekrydsende samtaler i organisationer" kan købes som ebog. Hvis du køber "Grænsekrydsende samtaler i organisationer" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Sofie Møller Sparre