Bog & idéAnne Sofie Resen Steenstrup

Bøger skrevet af Anne Sofie Resen Steenstrup

Læs mere om Anne Sofie Resen Steenstrup
1 produkter
1 produkter
Skadelidtes medvirken
Skadelidtes medvirkenAnne Sofie Resen Steenstrup
299,95 DKK
EBOG
(0)
Skadelidtes medvirken

Mere om Anne Sofie Resen Steenstrup

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Anne Sofie Resen Steenstrup. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Steenstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skadelidtes medvirken" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Skadelidtes medvirken" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Anne Sofie Resen Steenstrups bøger

Der er to tilgængelige bøger af Anne Sofie Resen Steenstrup hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Anne Sofie Resen Steenstrup kan købes i forskellige formater. Steenstrups bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skadelidtes medvirken" af Anne Sofie Resen Steenstrup

Hos Bog & idé er "Skadelidtes medvirken" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Anne Sofie Resen Steenstrup. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.

"Skadelidtes medvirken" af Anne Sofie Resen Steenstrup

Hos Bog & idé er "Skadelidtes medvirken" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Sofie Resen Steenstrup