Bog & idéAnne Sophie Høegh-Omdal

Bøger skrevet af Anne Sophie Høegh-Omdal

Læs mere om Anne Sophie Høegh-Omdal
1 produkter
1 produkter
Ankas første mission
Ankas første missionAnne Sophie Høegh-Omdal
149,95 DKK
EBOG
(0)
Ankas første mission

Mere om Anne Sophie Høegh-Omdal

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Anne Sophie Høegh-Omdal. På listen nedenfor finder du de seneste af Høegh-Omdals bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ankas første mission" udgivet af Thinkertrace - "Ankas første mission" udgivet af Thinkertrace i kommission hos Underskoven

Bøger af Anne Sophie Høegh-Omdal

Anne Sophie Høegh-Omdal har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Anne Sophie Høegh-Omdal bøger i flere forskellige formater. Høegh-Omdals bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ankas første mission" af Anne Sophie Høegh-Omdal

Det er muligt at købe Anne Sophie Høegh-Omdals "Ankas første mission" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Høegh-Omdal, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Thinkertrace.

"Ankas første mission" af Anne Sophie Høegh-Omdal

Hos Bog & idé er "Ankas første mission" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Thinkertrace i kommission hos Underskoven, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Sophie Høegh-Omdal