Bog & idéAnne Therkildsen

Bøger skrevet af Anne Therkildsen

Læs mere om Anne Therkildsen
0 produkter

Mere om Anne Therkildsen

Anne Therkildsen har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Therkildsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Relationel rigdom" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Livsduelighedens pædagogik" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Dafolo

Mere om Anne Therkildsens bøger

Anne Therkildsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Therkildsens bøger kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Therkildsen publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Therkildsens "Relationel rigdom"

Hos Bog & idé er "Relationel rigdom" tilgængelig som ebog. "Relationel rigdom" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Therkildsens serie "Artikel fra Kognition & Pædagogik". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"Livsduelighedens pædagogik" af Anne Therkildsen

Hos Bog & idé er "Livsduelighedens pædagogik" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Relationsprofessionsserien". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Therkildsen