Bog & idéAnne Thybring

Bøger skrevet af Anne Thybring

Læs mere om Anne Thybring
1 produkter
1 produkter
Teambaserede organisationer i praksis
Teambaserede organisationer i praksisAnne Thybring
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Teambaserede organisationer i praksis

Mere om Anne Thybring

Du kan kun finde en enkelt bog af Anne Thybring her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Teambaserede organisationer i praksis". Den er udgivet af Dansk psykologisk Forlag på dansk. "Teambaserede organisationer i praksis" er desuden en del af serien "Erhvervspsykologiserien".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Thybrings "Teambaserede organisationer i praksis"

Det er muligt at købe Anne Thybrings "Teambaserede organisationer i praksis" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Thybrings serie "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Thybring, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Thybring