Bog & idéAnne Vorre Hansen

Bøger skrevet af Anne Vorre Hansen

Læs mere om Anne Vorre Hansen
1 produkter
1 produkter
Ti nøgler til trivsel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ti nøgler til trivselAnne Vorre Hansen
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Ti nøgler til trivsel

Mere om Anne Vorre Hansen

Du kan kun finde en enkelt bog af Anne Vorre Hansen her hos Bog & idé. Det er "Sundhedspositioner". Den er udgivet af Institut for Antropologi, Københavns Universitet på dansk. "Sundhedspositioner" er desuden tilknyttet serien "Specialerække.".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Vorre Hansens "Sundhedspositioner"

"Sundhedspositioner" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Vorre Hansens serie "Specialerække.". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Institut for Antropologi, Københavns Universitet.

Dette er en også en fantastisk bog fra Vorre Hansen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Vorre Hansen