Bog & idéAnne Voss

Bøger skrevet af Anne Voss

Læs mere om Anne Voss
2 produkter
2 produkter
Reumatologi - 4. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Reumatologi - 4. udgaveDženan Mašić
719,96 DKK
Hardback
(0)
Reumatologi - 4. udgave
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave

Mere om Anne Voss

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Anne Voss. På listen nedenfor ser du de seneste af Voss' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Reumatologi - 4. udgave" udgivet af FADL's Forlag

Bøger skrevet af Anne Voss

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Anne Voss hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Anne Voss bøger i et udvalg af formater. Voss' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Voss' "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Reumatologi - 4. udgave" af Anne Voss

"Reumatologi - 4. udgave" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Voss