Bog & idéAnne Waldman

Bøger skrevet af Anne Waldman

Læs mere om Anne Waldman
1 produkter
1 produkter
Looking Writing Reading Looking
BOEGERTILSTAERKPRIS
Looking Writing Reading LookingGunnhild Øyehaug
254,96 DKK
Indbundet
(1)
Looking Writing Reading Looking

Mere om Anne Waldman

Anne Waldman har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Waldmans seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Anne Waldman kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "Dea Trier Mørch" udgivet af Strandberg Publishing - "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing

Mere om Anne Waldmans bøger

Du kan finde tre bøger af Anne Waldman her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Waldmans bøger fås bare som indbundet. Bøgerne af Waldman er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Strandberg Publishing.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Looking Writing Reading Looking" af Anne Waldman

"Looking Writing Reading Looking" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Anne Waldman "Dea Trier Mørch"

Det er muligt at købe Anne Waldmans "Dea Trier Mørch" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Waldman