Bog & idéAnnelies Hickendorff

Bøger skrevet af Annelies Hickendorff

Læs mere om Annelies Hickendorff
1 produkter
1 produkter
Gabon
GabonAnnelies Hickendorff
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Gabon

Mere om Annelies Hickendorff

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Annelies Hickendorff. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Hickendorff.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Gabon" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Gabon" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Bøger af Annelies Hickendorff

Du kan finde to bøger af Annelies Hickendorff her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Hickendorffs bøger fås blot som hæftet. Hickendorffs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Bradt Travel Guides.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annelies Hickendorffs "Gabon"

Hos Bog & idé er "Gabon" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Hickendorffs serie "Bradt Travel Guides". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Bradt Travel Guides.

Annelies Hickendorff "Gabon"

Det er muligt at købe Annelies Hickendorffs "Gabon" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Bradt Travel Guides". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Bradt Travel Guides.
Detaljer
Fulde navn:
Annelies Hickendorff