Bog & idéAnnelise Norlyk

Bøger skrevet af Annelise Norlyk

Læs mere om Annelise Norlyk
3 produkter
3 produkter
Akut, kritisk og kompleks sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Akut, kritisk og kompleks sygeplejeLise Hounsgaard
237,96 DKK
Indbundet
(0)
Akut, kritisk og kompleks sygepleje
Patientperspektivet
PatientperspektivetKeld Thorgård
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Patientperspektivet
Rehabiliterende sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rehabiliterende sygeplejeLene Bastrup Jørgensen
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Rehabiliterende sygepleje

Mere om Annelise Norlyk

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Annelise Norlyk. På listen nedenfor finder du Norlyks seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygeplejens superhelte" udgivet af Gyldendal - "Patientperspektivet" udgivet af Munksgaard - "Rehabiliterende sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Patientperspektivet" udgivet af Gyldendal - "Akut, kritisk og kompleks sygepleje" udgivet af Gyldendal

Annelise Norlyks bøger

Annelise Norlyk har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Norlyks bøger kommer i samtlige formater. Norlyks bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annelise Norlyks "Sygeplejens superhelte"

"Sygeplejens superhelte" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Patientperspektivet" af Annelise Norlyk

"Patientperspektivet" findes på den digitale boghylde som e-bog (pdf-format). Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Patientperspektivet" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Annelise Norlyk