Bog & idéAnnemari Munk Svendsen

Bøger skrevet af Annemari Munk Svendsen

Læs mere om Annemari Munk Svendsen
1 produkter
1 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik

Mere om Annemari Munk Svendsen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Annemari Munk Svendsen, ser du et stort sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Svendsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Løb med.." udgivet af Meloni - "(Be)greb om idræt" udgivet af Meloni - "(Be)greb om idræt" udgivet af Meloni - "KvaN 112: Bevægelse i skolen" i serien "KvaN" udgivet af KvaN - "Idræt" i serien "Mål og Midler" udgivet af Klim¤i samarbejde med Læremiddel.dk

Annemari Munk Svendsens bøger

Annemari Munk Svendsen har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Annemari Munk Svendsen kan købes i flere formater. Annemari Munk Svendsen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Gymnasiepædagogik" af Annemari Munk Svendsen

Hos Bog & idé er "Gymnasiepædagogik" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Løb med.." af Annemari Munk Svendsen

"Løb med.." er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Meloni, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annemari Munk Svendsen