Bog & idéAnnemarie Hellebek

Bøger skrevet af Annemarie Hellebek

Læs mere om Annemarie Hellebek
1 produkter
1 produkter
Diagnostiske fag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Diagnostiske fagJens Michael Hertz
416,46 DKK
Indbundet
(0)
Diagnostiske fag

Mere om Annemarie Hellebek

Der findes flere forskellige bøger fra Annemarie Hellebek tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Hellebeks nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Patientsikkerhed" udgivet af - - "Klinisk risikostyring i Medicinsk Center, H:S Hvidovre Hospital" udgivet af H:S Hvidovre Hospital¤og H:S Enhed for Patientsikkerhed - "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Diagnostiske fag" udgivet af Gyldendal - "Kirurgi" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Annemarie Hellebek

Du kan købe seks bøger af Annemarie Hellebek her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Annemarie Hellebek kan købes i flere forskellige formater. Annemarie Hellebek bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Annemarie Hellebeks "Basisbog i diagnostiske fag"

"Basisbog i diagnostiske fag" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Patientsikkerhed" af Annemarie Hellebek

"Patientsikkerhed" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er -, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annemarie Hellebek