Bog & idéAnnemarie Lund (red.)

Bøger skrevet af Annemarie Lund (red.)

Læs mere om Annemarie Lund (red.)
0 produkter

Mere om Annemarie Lund (red.)

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Annemarie Lund (red.). Bogen har titlen "Kirkens rum". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Annemarie Lund (red.)s "Kirkens rum"

Det er muligt at købe Annemarie Lund (red.)s "Kirkens rum" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Annemarie Lund (red.) fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Annemarie Lund (red.)