Bog & idéAnnemette Digmann

Bøger skrevet af Annemette Digmann

Læs mere om Annemette Digmann
10 produkter
10 produkter
Vi er på vej
Vi er på vejAnnemette Digmann
49,95 DKK
e-bog
(0)
Vi er på vej
Ledelse mellem ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse mellem ledelseSøren Willert
263,46 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse mellem ledelse
Fusioner i det offentlige
Fusioner i det offentligeAnnemette Digmann
99,95 DKK
e-bog
(0)
Fusioner i det offentlige
Hospitalsledelse
HospitalsledelseAnnemette Digmann
49,95 DKK
e-bog
(0)
Hospitalsledelse
Ledelse i sundhedsvæsenet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse i sundhedsvæsenetAnnemette Digmann
339,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse i sundhedsvæsenet
Ledelse med vilje
Ledelse med viljeAnnemette Digmann
99,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse med vilje
På tværs
På tværsAnnemette Digmann
79,95 DKK
EBOG
(0)
På tværs
På tværs
BOEGERTILSTAERKPRIS
På tværsKaren Ingerslev
254,96 DKK
Hæftet
(0)
På tværs
Vi er på vej
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi er på vejJens Peter Jensen
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Vi er på vej
Innovation og entreprenørskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Innovation og entreprenørskabJesper Piihl
263,46 DKK
Indbundet
(0)
Innovation og entreprenørskab

Mere om Annemette Digmann

Der findes mange bøger af Annemette Digmann tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Digmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Offentlig ledelse i udvikling" udgivet af Akademisk Forlag - "Innovation finder sted når grænser krydses" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Sygehusledelse" udgivet af - - "Kan ledere krydse grænser - kan medarbejdere" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Ledelse i sundhedsvæsenet" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business - "På tværs" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business - "Vi er på vej" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business - "Fusioner i det offentlige" i serien "Kort til viden¤Børsen offentlig" udgivet af Børsen - "Hospitalsledelse" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business - "Ledelse med vilje" udgivet af L&R Business - "På tværs" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business - "Ledelse mellem ledelse" udgivet af Gyldendal - "Fremtidens hospital" udgivet af Gyldendal - "Hospitalsledelse" udgivet af Gyldendal Business - "Vi er på vej" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business - "Innovation og entreprenørskab" udgivet af Gyldendal - "Principper for offentlig innovation" i serien "Børsen offentlig" udgivet af Børsen

Bøger af Annemette Digmann

Der er 17 tilgængelige bogudgivelser af Annemette Digmann hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Annemette Digmann fås i et udvalg af formater. Digmann har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Offentlig ledelse i udvikling" af Annemette Digmann

Det er muligt at købe Annemette Digmanns "Offentlig ledelse i udvikling" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Innovation finder sted når grænser krydses" af Annemette Digmann

"Innovation finder sted når grænser krydses" er tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Innovation finder sted når grænser krydses" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Artikel fra Erhvervspsykologi". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Annemette Digmann