Bog & idéAnnemette Hasselager

Bøger skrevet af Annemette Hasselager

Læs mere om Annemette Hasselager
4 produkter
4 produkter
Gruppen på arbejde
Gruppen på arbejdeAnnemette Hasselager
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Gruppen på arbejde
Psykodynamisk organisationspsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykodynamisk organisationspsykologiRandi Luggin
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykodynamisk organisationspsykologi
Kærlighed og ensomhed i arbejdslivet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kærlighed og ensomhed i arbejdslivetAnnemette Hasselager
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Kærlighed og ensomhed i arbejdslivet
Psykodynamisk organisationspsykologi bind II
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykodynamisk organisationspsykologi bind IIÅse Høgsbro Lading
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Psykodynamisk organisationspsykologi bind II

Mere om Annemette Hasselager

Hvis du leder efter en bog fra Annemette Hasselager, kan du vælge i mellem et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Hasselagers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kærlighed og ensomhed i arbejdslivet" udgivet af Gyldendal - "Gruppen på arbejde" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Psykodynamisk organisationspsykologi bind II" udgivet af Gyldendal - "Gruppen på arbejde" udgivet af Gyldendal - "Psykodynamisk organisationspsykologi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Annemette Hasselager

Annemette Hasselager har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan finde Annemette Hasselager bøger i et udvalg af formater. Hasselagers bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kærlighed og ensomhed i arbejdslivet" af Annemette Hasselager

Hos Bog & idé er "Kærlighed og ensomhed i arbejdslivet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Annemette Hasselager "Gruppen på arbejde"

"Gruppen på arbejde" er til salg som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Gruppen på arbejde" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Annemette Hasselager