Bog & idéAnnemette Nyborg Lauritsen

Bøger skrevet af Annemette Nyborg Lauritsen

Læs mere om Annemette Nyborg Lauritsen
2 produkter
2 produkter
Frihedsberøvelse i et land uden fængsel. Det grønlandske foranstaltningssystem i historisk perspektiv
Frihedsberøvelse i et land uden fængsel. Det grønlandske foranstaltningssystem i historisk perspektivAnnemette Nyborg Lauritsen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Frihedsberøvelse i et land uden fængsel. Det grønlandske foranstaltningssystem i historisk perspektiv
Upperisaq inuiaqatigiillu
Upperisaq inuiaqatigiilluÅge Rydstrøm-Poulsen
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Upperisaq inuiaqatigiillu

Mere om Annemette Nyborg Lauritsen

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Annemette Nyborg Lauritsen. På listen nedenfor ser du de seneste af Lauritsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tro og samfund i Grønland" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Frihedsberøvelse i et land uden fængsel. Det grønlandske foranstaltningssystem i historisk perspektiv" i serien "Dansk Politihistorie" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Annemette Nyborg Lauritsens bøger

Du kan bestille to bøger af Annemette Nyborg Lauritsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Lauritsens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Lauritsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tro og samfund i Grønland" af Annemette Nyborg Lauritsen

"Tro og samfund i Grønland" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Annemette Nyborg Lauritsen "Frihedsberøvelse i et land uden fængsel. Det grønlandske foranstaltningssystem i historisk perspektiv"

"Frihedsberøvelse i et land uden fængsel. Det grønlandske foranstaltningssystem i historisk perspektiv" kan købes online som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Frihedsberøvelse i et land uden fængsel. Det grønlandske foranstaltningssystem i historisk perspektiv" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Lauritsens serie "Dansk Politihistorie". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annemette Nyborg Lauritsen