Bog & idéAnnemor Sundbø

Bøger skrevet af Annemor Sundbø

Læs mere om Annemor Sundbø
0 produkter

Mere om Annemor Sundbø

Annemor Sundbø har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Koftearven : historiske tråder og magiske mønster". Den er publiceret af Gyldendal Norsk Forlag på norsk bokmål.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Koftearven : historiske tråder og magiske mønster" af Annemor Sundbø

Hos Bog & idé er "Koftearven : historiske tråder og magiske mønster" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Gyldendal Norsk Forlag.

Endnu en af Annemor Sundbø skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Annemor Sundbø