Bog & idéAnnesofie Lunde Jensen

Bøger skrevet af Annesofie Lunde Jensen

Læs mere om Annesofie Lunde Jensen
1 produkter
1 produkter
Patientperspektivet
PatientperspektivetKeld Thorgård
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Patientperspektivet

Mere om Annesofie Lunde Jensen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Annesofie Lunde Jensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Patientperspektivet" udgivet af Munksgaard - "Patientperspektivet" udgivet af Gyldendal

Mere om Annesofie Lunde Jensens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Annesofie Lunde Jensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Annesofie Lunde Jensen bøger i flere formater. Jensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Patientperspektivet" af Annesofie Lunde Jensen

"Patientperspektivet" er tilgængelig som e-bog (pdf-format). Med "Patientperspektivet" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

"Patientperspektivet" af Annesofie Lunde Jensen

"Patientperspektivet" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annesofie Lunde Jensen