Bog & idéAnnette Eriksen

Bøger skrevet af Annette Eriksen

Læs mere om Annette Eriksen
1 produkter
1 produkter
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Anja Semke
1539,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)

Mere om Annette Eriksen

Der findes mange bøger af Annette Eriksen til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Eriksens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje " i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard

Bøger af Annette Eriksen

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Annette Eriksen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Eriksens bøger som indbundet. Derudover er bøgerne fra Eriksen lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annette Eriksens "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II"

"Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er med i serien "Sosuserien¤SSA". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Annette Eriksen "Sygepleje"

Det er muligt at købe Annette Eriksens "Sygepleje" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er en del af Eriksens serie "Sosuserien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Eriksen