Bog & idéAnnette Erlangsen

Bøger skrevet af Annette Erlangsen

Læs mere om Annette Erlangsen
2 produkter
2 produkter
Giv sorgen ord
BOEGERTILSTAERKPRIS
Giv sorgen ordMette Kjærgaard Nielsen
341,96 DKK
Hæftet
(1)
Giv sorgen ord
Psykiatrisk sygepleje
Psykiatrisk sygeplejeMarianne Melau
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatrisk sygepleje

Mere om Annette Erlangsen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Annette Erlangsen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Erlangsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykiatrisk sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Giv sorgen ord" udgivet af Gyldendal

Annette Erlangsens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Annette Erlangsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Annette Erlangsen bøger i et udvalg af formater. Erlangsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Annette Erlangsens "Psykiatrisk sygepleje"

Hos Bog & idé er "Psykiatrisk sygepleje" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Giv sorgen ord" af Annette Erlangsen

Hos Bog & idé er "Giv sorgen ord" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Erlangsen