Bog & idéAnnette Fox-Boyer

Bøger skrevet af Annette Fox-Boyer

Læs mere om Annette Fox-Boyer
1 produkter
1 produkter
POPT
BOEGERTILSTAERKPRIS
POPTAnnette Fox-Boyer
322,96 DKK
Hæftet
(0)
POPT

Mere om Annette Fox-Boyer

Du kan kun købe en enkelt bog af Annette Fox-Boyer her hos Bog & idé. Bogen har titlen "POPT". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Annette Fox-Boyers "POPT"

Det er muligt at købe Annette Fox-Boyers "POPT" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Fox-Boyer, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Fox-Boyer