Bog & idéAnnette Ingeman

Bøger skrevet af Annette Ingeman

Læs mere om Annette Ingeman
1 produkter
1 produkter
Apopleksi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ApopleksiDorte Damgaard
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Apopleksi

Mere om Annette Ingeman

Annette Ingeman har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ingeman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvalitetsudvikling i praksis" udgivet af Munksgaard - "Apopleksi" udgivet af Gyldendal - "Kvalitetsudvikling i praksis" udgivet af Gyldendal

Bøger af Annette Ingeman

Du kan bestille tre bøger af Annette Ingeman her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Annette Ingeman bøger i udvalgte formater. Ingemans bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annette Ingemans "Kvalitetsudvikling i praksis"

Det er muligt at købe Annette Ingemans "Kvalitetsudvikling i praksis" som e-bog (pdf-format). Med "Kvalitetsudvikling i praksis" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Annette Ingeman "Apopleksi"

"Apopleksi" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Ingeman