Bog & idéAnnette Jakobsen

Bøger skrevet af Annette Jakobsen

Læs mere om Annette Jakobsen
2 produkter
2 produkter
Akutsygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
AkutsygeplejeDorthe Andersen
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Akutsygepleje
Akutbogen
AkutbogenAnders Møllekær
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Akutbogen

Mere om Annette Jakobsen

Der findes en del bøger af Annette Jakobsen tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jakobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Akutbogen" udgivet af Gyldendal - "Hvis suk var luftballoner..." udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Annette Jakobsen

Annette Jakobsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Jakobsens bøger kommer i et udvalg af formater. Jakobsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annette Jakobsens "Akutbogen"

Det er muligt at købe Annette Jakobsens "Akutbogen" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Annette Jakobsen "Hvis suk var luftballoner..."

"Hvis suk var luftballoner..." kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Jakobsen