Bog & idéAnnette Johannesen

Bøger skrevet af Annette Johannesen

Læs mere om Annette Johannesen
2 produkter
2 produkter
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi og fysioterapi til ældreMary Petersen
339,96 DKK
Indbundet
(0)
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
Når jeg bliver gammel
Når jeg bliver gammelAnnette Johannesen
199,95 DKK
EBOG
(0)
Når jeg bliver gammel

Mere om Annette Johannesen

Der er mange bøger skrevet af Annette Johannesen tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Johannesens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når jeg bliver gammel" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Når jeg bliver gammel " i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Gerontologi" udgivet af Gyldendal - "Gerontologi" udgivet af Munksgaard

Bøger af Annette Johannesen

Annette Johannesen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Annette Johannesen fås i et udvalg af formater. Annette Johannesen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Når jeg bliver gammel" af Annette Johannesen

Hos Bog & idé er "Når jeg bliver gammel" tilgængelig som ebog. Med "Når jeg bliver gammel" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Johannesens serie "Ret & Rimeligt". Det er DJØF/Nyt Juridisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Annette Johannesen "Ergoterapi og fysioterapi til ældre"

"Ergoterapi og fysioterapi til ældre" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er med i Johannesens serie "Ergo/fys Munksgaard". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Johannesen