Bog & idéAnnette Kjærgaard

Bøger skrevet af Annette Kjærgaard

Læs mere om Annette Kjærgaard
2 produkter
2 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik

Mere om Annette Kjærgaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Annette Kjærgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kjærgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels

Bøger af Annette Kjærgaard

Der er fire tilgængelige bøger af Annette Kjærgaard hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Kjærgaard kommer blot som indbundet. Kjærgaards bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Annette Kjærgaards "Gymnasiepædagogik"

Det er muligt at købe Annette Kjærgaards "Gymnasiepædagogik" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Gymnasiepædagogik" af Annette Kjærgaard

"Gymnasiepædagogik" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Kjærgaard