Bog & idéAnnette Klausen Bengtsson

Bøger skrevet af Annette Klausen Bengtsson

Læs mere om Annette Klausen Bengtsson
4 produkter
4 produkter
At lede opad
BOEGERTILSTAERKPRIS
At lede opadAnnette Klausen Bengtsson
322,96 DKK
Hæftet
(2)
At lede opad
At lede opad
At lede opadAnnette Klausen Bengtsson
369,95 DKK
EBOG
(2)
At lede opad
Benspænd for mellemledere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Benspænd for mellemledereAnnette Klausen Bengtsson
254,96 DKK
Hæftet
(1)
Benspænd for mellemledere
Benspænd for mellemledere - sådan tackler du modstand
Benspænd for mellemledere - sådan tackler du modstandAnnette Klausen Bengtsson
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Benspænd for mellemledere - sådan tackler du modstand

Mere om Annette Klausen Bengtsson

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Annette Klausen Bengtsson. På listen nedenfor ser du Klausen Bengtssons seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mellemledelse i skole og dagtilbud" udgivet af Dafolo - "Benspænd for mellemledere - sådan tackler du modstand" udgivet af Trykværket - "Benspænd for mellemledere" udgivet af Nova - "At lede opad" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "At lede opad" udgivet af Djøf Forlag

Bøger af Annette Klausen Bengtsson

Du kan finde fem bøger af Annette Klausen Bengtsson her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Klausen Bengtssons bøger kommer i udvalgte formater. Klausen Bengtssons bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mellemledelse i skole og dagtilbud" af Annette Klausen Bengtsson

Det er muligt at købe Annette Klausen Bengtssons "Mellemledelse i skole og dagtilbud" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

"Benspænd for mellemledere - sådan tackler du modstand" af Annette Klausen Bengtsson

"Benspænd for mellemledere - sådan tackler du modstand" kan købes online som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Benspænd for mellemledere - sådan tackler du modstand" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Trykværket.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Klausen Bengtsson